Willkommen+Welcome+Bienvenidos+Bienvenue+Mirë se vini

Home  Hoteli  Servisë  Mbledhje  Reservimi

Ulqini

Ulqini eshte qyteti me jugor i Malit te Zi.Lumi Bujane eshte kufiri natyral me Shqiperine. Ne derdhjen e saj  gjindet- Ada me kompleksin e saj te gjere FKK.

Pjesa dermuese e Rivieres se Ulqinit eshte me plazh prej rere(zalli), si “Plazha e madhe” me gjatesine e saj prej 13 km me e gjata  ne detin Adriatik.Pergjate plazhit ju mirepresin Lokale-peshqish, Kaffenet dhe Restorantet per momente te kendshme.

Ulqini me nje histori  prej me shume se 2500 vjeqare, i takon qyteteve me te vjetra te vendit. Eshte nje perzierje prej Orientit dhe Okzidentit. Qyteti i vjeter me muret  e saja te mbrojtjes, Kshtjellen e qytetit Svac, prej koherave mesjetare te Perandorise se Zetes,  ku posedonte aq Kisha sa ditet e vitit. Njeashtu  nje numer i madhe i kanaleve(Bucht) te mshefta dhe shtrirje te plazheve  te vetmuara te zallit, si ambiente e shume legjendave. Piratet e detit dhe aventuristet e ndryshem gjeten ketu  vendstrehim.

Nje vend i jashtezakonshem per gjuetari ne Detin Adriatik, ndodhet ne mbrendesi te Ulqinit, nje parajse e vertete per gjuetare.


 

 

Impressum

 

© Copyright-La Rosa Negra - Reservierung oder Buchung von Hotelzimmern