Willkommen+Welcome+Bienvenidos+Bienvenue+Mir se vini

Home  Hoteli  Servis  Mbledhje  Reservimi   Qyteti dhe Kultura Plazht Sport-dhe rekreacion

 
 
Sport- dhe rekreacion
Egzistojne shume lloje te shetitjeve, sportit dhe rekreacionit, qe mundeni me i rezervue, si p.sh. Ecje, Shetitje me Biciklete, Volejball ne plazhe, Peshkim. Ne promenade te plazhit, ju mirepresin kasollet-peshqish, kafete, dhe Restoranet, per  pushimin tuaj.


Tauchen, Surfen,

 

Impressum

Copyright-La Rosa Negra - Reservierung oder Buchung von Hotelzimmern