Willkommen+Welcome+Bienvenidos+Bienvenue+Mir se vini

Home  Hoteli  Servis  Mbledhje  Reservimi   Qyteti dhe Kultura Plazht Sport-dhe rekreacion

Qyteti dhe Kultura
Qyteti i vjeter i Ulqinit, ju ofron nje Atmosfere mesjetare, me shume  Restorante dhe kuzhine Mediterane. Ulqini ishte me tradite vende i  Pirateve, Uzines se Anijeve, dhe Bazarit te sklleverve. Ketu shkrimtari i njohur Miguel de Cervantes  eshte vene si skllave ne shitje.Ne romanin e tije  Don Quichotte de la Mancha , dashnorja e te cilit si Dulcinea(Ulcinj-Latinisht Dolcino) e pershkruante  Ulqinin.
Banoreve te Ulqinit i takonte edhe  Sabbatai  Zewi(*1626;! 1676 ne Ulqin, Shqiperi(sote Mali i Zi) nje mesimdhenes religjioze dhe i veteshpallur si Mesias) Ulqini ofron mundesi te ndryshme te  blerjes si dhe pazarin e perditshem te mallrave bujqesore, me peme dhe perime te fresketa

Plazht
Ulqini, qyteti me jugor i bregdetit te Malit te Zi, e zevendesone Bregdetin shkembore me kilometra te tera Plazhi-prej zallit. Plazhi i saj i gjere zallor eshte me 13 km gjatesie, me e gjata ne tere Adriatik.
Qetesia shpirterore, dhe Uji i paster si qelqi jane kushtet optimale per pushimin tuaj.

Ne derdhjen e lumit Bojane gjindet ishulli FKK- Ada, diku 12 km large prej Ulqini, nga Hoteli me barke mund e arrihet. Ishulli  eshte i mbrojtur per Sport dhe Aktivitete
Sport- dhe rekreacion
Egzistojne shume lloje te shetitjeve, sportit dhe rekreacionit, qe mundeni me i rezervue, si p.sh. Ecje, Shetitje me Biciklete, Volejball ne plazhe, Peshkim. Ne promenade te plazhit, ju mirepresin kasollet-peshqish, kafete, dhe Restoranet, per  pushimin tuaj.

...

 

Impressum

Copyright-La Rosa Negra - Reservierung oder Buchung von Hotelzimmern