Willkommen+Welcome+Bienvenidos+Bienvenue+Mir se vini

Home  Hoteli  Servis  Mbledhje  Reservimi   Qyteti dhe Kultura Plazht Sport-dhe rekreacion

 
 
Plazht
Ulqini, qyteti me jugor i bregdetit te Malit te Zi, e zevendesone Bregdetin shkembore me kilometra te tera Plazhi-prej zallit. Plazhi i saj i gjere zallor eshte me 13 km gjatesie, me e gjata ne tere Adriatik.

Qetesia shpirterore, dhe Uji i paster si qelqi jane kushtet optimale per pushimin tuaj.

Ne derdhjen e lumit Bojane gjindet ishulli FKK- Ada, diku 12 km large prej Ulqini, nga Hoteli me barke mund e arrihet. Ishulli  eshte i mbrojtur per Sport dhe Aktivitete


 

Impressum

Copyright-La Rosa Negra - Reservierung oder Buchung von Hotelzimmern