Willkommen+Welcome+Bienvenidos+Bienvenue+Mirë se vini

Home  Hoteli  Servisë  Mbledhje  Reservimi

 
La Rosa Negra

Hoteli i ri i posandertuar “La-Rosa-Negra” pergjate plazhit me te madhe, posedon mbi 20 dhoma te medha, me shije  te bukur te rregulluara, me Banjo/WC, nxemje qendrore(Dysheme), telefon, lidhje Internati, TV, dhe Minibar, si dhe Terasa(Ballkoni) i gjere me shiqim nga Deti. Buffe- mengjezi dhe Meny sipas deshires A-la carte-Restaurant. 
Ju mirepret njeashtu perkujdesje profesionale « Physiotheraputike), si dhe shume aktivitete rehabiliteti-shendetsore.  Zalli i imet me ndikimin e saj sherues, per eshtera(Gelenke), dhe kurizin-beli (boshti mjedisor), p.sh. pas nje Frakture, Morbus Bechterew, Spondilosis, per Bronchitis, dhe Veshket e frymarjes, Lekura(Psoriasis).
Ajri  i pasur me Jod dhe Kripe permireson gjendjen tuaj te pergjithshme qe ne diten e pare te qendrimit.


 

 

Impressum

© Copyright-La Rosa Negra - Reservierung oder Buchung von Hotelzimmern