Willkommen+Welcome+Bienvenidos+Bienvenue+Mirë se vini

Home  Hoteli  Servisë  Mbledhje  Reservimi

Hoteli i ri i posandertuar “La-Rosa-Negra” pergjate plazhit me te madhe, posedon mbi 20 dhoma te medha, me shije  te bukur te rregulluara, me Banjo/WC, nxemje qendrore(Dysheme), telefon, lidhje Internati, TV, dhe Minibar, si dhe Terasa(Ballkoni) i gjere me shiqim nga Deti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 
 

Impressum

 

© Copyright-La Rosa Negra - Reservierung oder Buchung von Hotelzimmern